Uw prive detective in Vlaams-Brabant, Mechelen & Leuven

Het begrip Detective is afgeleid van het Engelse werkwoord 'to detect', wat zoveel betekent als speuren of betrappen. In de 19de eeuw werd deze term gelanceerd door de Amerikaanse prozaïst en dichter, Sir Edgar Allan Poe. Men noemt deze man niet voor niets vaak de vader van het detectiveverhaal, omdat hij door enkel logisch te redeneren zaken kon oplossen. 

 

De opdracht van een Detective bestaat volgens Poe uit 3 grote onderdelen: 


1- Het constateren.
2- Het speurwerk.
3- De oplossing. 

Zaakvoerder Karin Geens heeft zich het vak eigen gemaakt. Haar Detectivebureau bestaat inmiddels 20jaar en ze is al even lang werkzaam als professioneel opgeleide en vergunde Privédetective. Zo kunt u bij ons terecht voor een mystery shopping-onderzoek, het opvolgen van uw kinderen en meer in de omgeving van Vlaams-Brabant, Mechelen en Leuven. 

 

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken leverde Detectivebureau Karin Geens de vereiste licentie af onder het nummer 14.120.09. De zelfstandig patroon is bovendien al 8 jaar volleerd stagebegeleider voor het ministerie. 

 

Het Detectivebureau van Karin Geens in Vlaams-Brabant beschikt over de vereiste licentie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, onder het nummer 14.120.09. Bovendien is de zelfstandig patroon reeds 8 jaar volleerd stagebegeleider voor het ministerie. 

 
 

Ophelderen van diefstallen met een prive detective

 

Wist u dat het merendeel van diefstallen wordt gepleegd door eigen personeel? Deze diefstallen worden zowel gepleegd door mensen die nog maar pas in dienst zijn als door werknemers die al jarenlang op uw loonlijst staan. Als de interne controle en de pakkans gering is, dan ligt het frauderisico voor uw bedrijf heel hoog. Onder diefstal valt dus vaak fraude, bedrijfsdiefstal, personeelscontrole & oplichting door werknemers. 

Detectivebureau Karin Geens in Vlaams-Brabant helpt u graag bij het onderzoeken van diefstallen, wanneer er bijvoorbeeld geld uit de kassa verdwijnt, onkostennota's niet kloppen of zelfs goederen verdwijnen. Denk ook maar aan personaal dat aan de kassa staat en producten van een familielid niet intikt of kledingstukken niet aanrekent. Dat is eveneens stelen!

 

Het merendeel van diefstallen gebeurt trouwens op bestelling. De kosten van bedrijfsdiefstal kan dus flink oplopen als er niet adequaat tegen wordt opgetreden!

 

Detectivebureau Karin Geens verzamelt informatie over feiten, goederen, personen en verricht de nodige opsporingen. Schaduwen of interviewen, het ligt allemaal binnen de mogelijkheden van deze Privédetective. De informatie wordt steeds vergaard in de omgeving van waar de verdachte woont. 

Neem contact op met privédetective Karin Geens om haar in te schakelen, meer informatie in te winnen over diefstalzaken of gratis advies te verkrijgen in de regio van Vlaams-Brabant, Mechelen en Leuven. Een prijsofferte is vrijblijvend.